Kontrollera google-konto

Lägga till och hantera kontroll på ett befintligt Google-konto

Lägga till och hantera kontroll på ett befintligt Google-konto – Google For Families Hjälp

Ser till att din data är privat och skyddad · Inbyggd säkerhet. Ditt Google-konto skyddar automatiskt dina personliga uppgifter så att de är privata och säkra.

Om ditt barn har ett eget Google-konto kan du lägga till kontroll och hantera föräldrakontroller på det med Family Link.Om ditt barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) inte har

Google Konto

Logga in för att ändra vilken information du vill göra offentlig och vilka uppgifter Google kan använda för att ge dig bättre rekommendationer och snabbare …

Du kan visa och hantera dina uppgifter, aktiviteter, säkerhetsalternativ och sekretessinställningar i Google-kontot så att du får ut mesta möjliga av Google.

Integritetskontroll – Google Account

Logga in på kontot om du vill granska och justera dina säkerhetsinställningar och få rekommendationer som hjälper dig att skydda kontot. Logga in.

Konto – Google Account

Du kan lägga till en annan förälder senare som är med och kontrollerar barnets konto. Föräldrar kan använda Family Link bland annat till följande:.

Family Link – Information för föräldrar – Google Families

Family Link – Information för föräldrar

Google Family Link är en app med föräldrakontroller som hjälper dig att skydda din familj online. Vi vet att varje familj förhåller sig till teknik på sitt …

Information om Family Link för föräldrar med barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land)

Google Family Link – Appar på Google Play

Det är alltid lätt att hitta Google-kontot i våra populäraste tjänster som Sök, Maps, YouTube, Gmail och Assistent. Tryck bara på din profilbild och följ länken …

Håll koll när ditt barn använder sina kompatibla enheter.

Inställningar för dataintegritet – Googles säkerhetscenter

Kan barns eller tonåringars aktivitet kontrolleras via Family Link på … Hur lång tid tar det att konfigurera en enhet och ett Google-konto för ett barn?

Samma integritetslösningar passar inte alla. Därför har vi kraftfulla och lätthanterliga inställningar för dataintegritet i varje Google-konto.

Google Family Link – Vanliga frågor

Family Link – Information för föräldrar till barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) · Hej! · Barnets Google-konto · Family Link och föräldrakontroll.

Håll koll när ditt barn använder sin Android-enhet.

Family Link – Information för föräldrar – Google Family Group

Family Link – Information för föräldrar

Keywords: kontrollera google-konto, ta bort föräldrakontroll google