Aprilskämt 2021 svt

Aprilskämt | SVT Play

Fjärrstyrning. Publicerades: Tor 20 maj 2021 06:0020 maj 2021 • 2 min 2 sek. Tv-handlarna i Stockholm förstår inte varför fjärrkontroller plötsligt har …

De bästa aprilskämten ur tv-historien.

Här är fem klassiska aprilskämt ur SVT:s arkiv – SVT Nyheter

Här är fem klassiska aprilskämt ur SVT:s arkiv | SVT Nyheter

Sedan dess har SVT, den första dagen i april, levererat nyheter som har varit för bra för att vara sanna. Här är fem klassiska aprilskämt från …

Det var den 1 april 1962 som SVT fick halva Sverige att springa till garderoben för att hämta en nylonstrumpa att dra över tv:n för att få färg-tv. Sedan dess har SVT, den första dagen i april, levererat nyheter som har varit för bra för att vara sanna. Här är fem klassiska aprilskämt från SVT.

Här kommer några av våra gamla aprilskämt – SVT Nyheter

Här kommer några av våra gamla aprilskämt | SVT Nyheter

Aprilskämt förekommer i de flesta europeiska länder, men även på andra håll i världen. I Sverige kan seden, enligt Nationalencyklopedin, …

Aprilskämt förekommer i de flesta europeiska länder, men även på andra håll i världen. I Sverige kan seden, enligt Nationalencyklopedin, beläggas från 1600-talets mitt.De senaste åren har vi inte haft några aprilskämt – men vi bjuder på några tidigare av redaktionens bidrag i klippet.

Smålänningen återinförde aprilskämtet: ”En rolig tradition”

Smålänningen återinförde aprilskämtet: ”En rolig tradition” | SVT Nyheter

1 apr. 2021 — Men på senare år har flera medier slutat med aprilskämt för att inte medvetet sprida falska nyheter, till exempel SVT och Smålandsposten. Av …

Första april är dagen då skämten tar plats och du kan bli lurad av media. Men på senare år har flera medier slutat med aprilskämt för att inte medvetet sprida falska nyheter, till exempel SVT och Smålandsposten. Av samma anledning valde Smålänningen för några år sedan att sluta med aprilskämt, men nu har det återinförts.

Det här är inget skämt – SVT Nyheter

Det här är inget skämt | SVT Nyheter

5 apr. 2021 — Medierna i Sverige har en lång tradition av att bjuda på aprilskämt. Vem har inte hört talas om skämtet i SVT den 1 april 1962, där tittarna …

Det här är inget skämt. Tyvärr, kanske man skulle kunna säga.Jag hade gärna lurats lite just idag, just på den här sajten. Men skrattet har liksom fastnat lite i halsen. Det roliga är inte lika roligt längre. Och det som tidigare varit på skoj har mer och mer blivit fullaste allvar.

Aprilskämtet om Ölandsbron från 1997 – SVT Nyheter

Aprilskämtet om Ölandsbron från 1997 | SVT Nyheter

1 apr. 2021 — SVT har skapat flera klassiska Aprilskämt genom åren. 1997 påstods det att en av Ölandsbrons bropelare rasat.

SVT har skapat flera klassiska Aprilskämt genom åren. 1997 påstods det att en av Ölandsbrons bropelare rasat.

Färre aprilskämt – men vi har hittat några – SVT Nyheter

Färre aprilskämt – men vi har hittat några | SVT Nyheter

1 apr. 2022 — April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! Det är något som de flesta tvingats höra i dag på den erkända skämtdagen.

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! Det är något som de flesta tvingats höra i dag på den erkända skämtdagen. Antalet som skämtar har minskat, men vi har samlat ihop några av dagens skämt och pratat med Jönköpingsbor.

Lärarförbundet om slopad distansundervisning: ”Ett aprilskämt”

Lärarförbundet om slopad distansundervisning: ”Ett aprilskämt” | SVT Nyheter

Uppdaterad 25 mars 2021 Publicerad 25 mars 2021 … tro att arbetsgivarna ska börja ta sitt ansvar från första april får nog betecknas som ett aprilskämt, …

Utbildningsministerns besked om att slopa rekommendationerna om fjärr- och distansutbildning från första april får stark kritik av Lärarförbundet.– Att tro att arbetsgivarna ska börja ta sitt ansvar från första april får nog betecknas som ett aprilskämt, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande för Lärarförbundet.

Klassiska aprilskämt från sportens värld – SVT Nyheter

Klassiska aprilskämt från sportens värld | SVT Sport

1 apr. 2020 — Uppdaterad 31 mars 2021 Publicerad 1 april 2020 … förr kunde det se annorlunda ut – SVT Sport har letat fram några klassiska aprilskämt.

Sedan en tid tillbaka väljer vi att inte lura vår publik. Men förr kunde det se annorlunda ut – SVT Sport har letat fram några klassiska aprilskämt.

Keywords: aprilskämt 2021 svt, aprilskämt svt 2021, svt aprilskämt 2021, svt aprilskämt, aprilskämt svt