Allt du behöver veta om Systembolaget i Östersund och Lillänge – Öppettider och mer!

Systembolaget är den statligt ägda butikskedjan i Sverige där man kan köpa alkoholdrycker med över 3,5 volymprocent alkohol. I den här artikeln kommer vi att fokusera på Systembolaget i Östersund och dess butik i Lillänge köpcentrum. Vi kommer att ge dig all information du behöver veta om deras öppettider och mer!

Systembolaget i Östersund

Systembolaget i Östersund är en av flera butiker som ägs av Systembolaget. Butiken ligger på en central plats i Östersund och erbjuder ett brett urval av alkoholdrycker. Här kan du hitta allt från vin och öl till spritdrycker och alkoholfria alternativ.

Öppettider

Öppettiderna för Systembolaget i Östersund kan variera beroende på veckodag och säsong. Här är de generella öppettiderna:

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Vänligen observera att öppettiderna kan vara föremål för ändringar, och det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna på Systembolagets officiella webbplats eller genom att ringa butiken direkt.

Lillänge Butik

Systembolaget har också en butik i Lillänge köpcentrum i Östersund. Butiken är bekvämt belägen och erbjuder samma sortiment som den centrala butiken i Östersund.

Öppettider

Lillänge butiken har följande öppettider:

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Som tidigare nämnts, kan öppettiderna vara föremål för ändringar. Det är alltid bäst att dubbelkolla öppettiderna genom att besöka Systembolagets officiella webbplats.

Systembolaget i Östersund och Lillänge kan vara ett bra alternativ när du behöver köpa alkohol i staden. Se till att kolla öppettiderna för att planera ditt besök på bästa sätt.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Systembolaget Lillänge?

Systembolaget Lillänge är en av Systembolagets butiker belägen i Östersund.

Vilka är öppettiderna för Systembolaget Östersund?

Systembolaget Östersund har varierande öppettider beroende på veckodag och tid på året. Det bästa är att besöka deras hemsida för att få aktuell information.

Vilka är öppettiderna för Systembolaget Lillänge?

Systembolaget Lillänge har vanligtvis öppet till klockan 19:00 på vardagar, till klockan 15:00 på lördagar och är stängt på söndagar.

Vad är adressen för Systembolaget Lillänge?

Adressen för Systembolaget Lillänge är Lillängevägen XX, Östersund.

Vilka produkter säljer Systembolaget Lillänge?

Systembolaget Lillänge säljer ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker såsom vin, öl och sprit.

Var kan jag hitta information om Systembolagets sortiment?

För att få information om Systembolagets sortiment kan du besöka deras hemsida eller ta kontakt med din närmaste Systembolagsbutik.

Finns det andra Systembolag i Östersund?

Ja, förutom Systembolaget Lillänge finns det också andra Systembolag i Östersund, som Systembolaget Centralen och Systembolaget Storsjöporten.

Vilka åldersgränser gäller för att handla på Systembolaget?

För att handla på Systembolaget måste man vara 20 år eller äldre.

Varför är Systembolagets öppettider begränsade?

Systembolagets öppettider är begränsade på grund av alkohollagen i Sverige, som reglerar försäljningen och konsumtionen av alkoholhaltiga drycker.

Vad innebär Systembolaget?

Systembolaget är ett statligt företag i Sverige som har ensamrätt att sälja alkoholhaltiga drycker över viss styrka. De har även ansvar för att minimera alkoholproblemen i samhället genom att erbjuda ett kontrollerat sortiment och ge råd om måttfull konsumtion.”””

Artiklen Allt du behöver veta om Systembolaget i Östersund och Lillänge – Öppettider och mer! har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 27 anmeldelser